• Campania ”Sănătatea e în mâinile tale”


  ”Cum să ne spălăm corect pe mâini” este jocul pe care medicii și asistentele din cabinetele școlare și ale grădinițelor îl propun copiilor dumneavoastră în perioada următoare!

  Pentru al doilea an consecutiv, Primăria Municipiului Bucureşti prin Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București desfășoară campania ”Sănătatea e în mâinile tale”.
  Campania este destinată preșcolarilor și școlarilor din clasele primare ale instituțiilor de învățământ de stat din Municipiul București. Aceasta își propune să informeze copiii în legătură cu riscul pe care îl reprezintă igiena deficitară a mâinilor și să evidențieze legătura dintre importanța spălatului pe mâini și bolile care pot deriva din nepracticarea acestui obicei.

  În programul zilnic al copiilor, spalatul mâinilor trebuie să devină o rutină!

  Știați că spălatul pe mâini este cel mai eficient mod de a preveni diferite afecţiuni care duc la îmbolnăvirea a milioane de copii anual?

  Tocmai de aceea este foarte important ca cei mici să cunoască principalele reguli ale spălatului pe mâini.

  Este foarte simplu să protejați sănătatea dumneavoastră și a copiilor, urmând câțiva pași:

  Pentru a vă asigura că mâinile copilului dumneavoastră sunt spălate cât mai des, încercați să practicați acest obicei împreună, de câteva ori pe zi, astfel îl veți face să creadă că spălarea frecventă a mâinilor trebuie să devină o constantă în orarul zilnic.

  Leave a reply →

Photostream