• Campania de Promovare a Sănătății Orale

   

  Dragi părinți,
  Știm cât de important este zâmbetul copilului dumneavoastră

   

  Cele mai frecvente probleme de sănătate în rândul copiilor sunt problemele dentare, iar câțiva dintre factorii răspunzători pentru acest fenomen constau într-o alimentaţie bogată în zaharuri şi igienă orală defectuoasă.

  Primăria Capitalei prin Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București reia desfășurarea Campaniei de Promovare a Sănătății Orale în toate unitățile de învățământ preșcolar și școlar de stat din Municipiul București.

  Continuarea acestei campanii este menită să aducă un aport semnificativ conturării bunelor practici și a unei baze de cunoștințe solide.
  Există o legătură strânsă între sănătatea orală și cea generală, iar pentru un organism sănătos este extrem de importantă prevenția și tratarea precoce a afecțiunilor orale.

  Cum putem păstra zâmbetul frumos și sănătos al copilului nostru?

  Regulile de îngrijire în igiena orală sunt cele mai importante pentru a preveni apariția complicațiilor stomatologice. Un zâmbet frumos înseamnă o igienă orală corectă!

  Dumneavoastră cunoașteți tehnicile corecte ale unui periaj dentar?

  Încă de mici, este foarte important să știm cum să ne periem corect dinții, să prevenim și să tratăm precoce afecțiunile orale.

  Vă invităm să fiți parte activă a campaniei, prin completarea chestionarului on-line, întrucât educaţia nu se desfăşoară numai în şcoli sau gradiniţe, ci aceasta se continuă acasă.

  Răspunsurile şi implicarea dumneavoastră sunt foarte importante pentru a găsi cele mai eficiente metode de a realiza educaţia pentru sănătate a copiilor.

  https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScUQIGZpClta4pL4nU105USLWlMXEMZEBPsMavE_NPBZymjng/viewform?vc=0&c=0&w=1

  Regulamentul Campaniei de Promovare a Sănătății Orale http://assmb.ro/wp-content/uploads/2018/11/Regulament-Campania-de-Promovare-a-Sanatatii-Orale.pptx

  Vizualizeaza clipurile noastre:

  Periaj incorect:

  Tehnica de periaj – tehnica ruloului:

  Tehnica de periaj – periaj circular:

  Leave a reply →

Photostream